Potrawy z ziemniaków. Kuchnia polska. Poradnik

Potrawy z ziemniaków. Kuchnia polska. Poradnik

Kuchnia, diety

Wydawnictwo: Wydawnictwo Literat
Liczba stron: 36
Rozmiar 7 MB
Data premiery: 2012-11-16
Tytuł: Potrawy z ziemniaków. Kuchnia polska. Poradnik
Autor: Skwira Karol, Strzelczyńska Marzena
Wydawnictwo: Wydawnictwo Literat
Język wydania: polski
Liczba stron: 36
Data premiery: 2012-11-16
Rok wydania: 2011
Format: PDF
Liczba urządzeń: bez ograniczeń
Drukowanie: bez ograniczeń
Kopiowanie: bez ograniczeń
Indeks: 12356799

W serii również: potrawy tradycyjne, potrawy z rusztu i grilla, surówki i sałatki, sałatki dla Potrawy z ziemniaków. Kuchnia polska. Poradnik Pobierz każdego, ciasta z owocami, potrawy z ryb, przyprawy i zioła, potrawy mączne, potrawy mięsne, kuchnia włoska, potrawy wegetariańskie, zdrowo, szybko, tanio, przetwory. Proponujemy interesujące połączenia ziemniaków z innymi warzywami, mięsem czy serami, które wzmacniają wartość odżywczą potrawy i uświetniają jej smak. Przedstawiamy przepisy na potrawy pikantne, słone oraz słodkie, na zapiekanki, kluski, knedle i placki. .. Dzięki naszym radom mogą państwo zadziwić rodzinę oraz gości niecodziennym podaniem tego codziennego składnika naszego pożywienia. Przykładowe przepisy: kopytka z wołowiną i sosem, placki z serem pleśniowym, knedle z jabłkami, zapiekanka piwna z serem, młode ziemniaki z cukinią i serem. w tej książce znajdą państwo propozycje różnorodnych dań z ziemniaków – najpopularniejszych w polsce warzyw.

Komentarze

Zostaw komentarz